donderdag 24 november 2016

Een week in herfstoutfits


Na de nodige onstuimige avondjes, natgeregende fietstochtjes, of überhaupt niet vooruitkomen op de fiets (want wind), stijging in liters thee (en pepernoten) die er al doorheen is gegaan deze maanden en nog veel meer van dat soort, kunnen we wel met zekerheid vaststellen dat de herfst in volle gang is. Ja ja Nederland, mij hoor je heus niet klagen - oké, misschien snak ik wel een piep klein beetje naar die heerlijke zomerse avondjes. Maar sterker nog, ik kan weer lekker los gaan met heerlijke herfstige outfits. Want eigenlijk is dit seizoen fantastisch wat betreft kleding. Deze maanden kunnen we nog heerlijk jurkjes dragen, maar ook onze nieuwe, warme winterjas aantrekken. En laat ik die combinatie van dat spijkerrokje met kabeltrui nou net geweldig vinden! Inspiratie alom dus. Ik laat je vandaag zien wat ik vorige week zoal aan herfstoutfits droeg!

Maandag

Mango top // Monki broek // Royal Republiq schoenen // SuitSuit case
Maandag is wereldreisdag. De helse tocht van Heino naar Wageningen wordt dan weer afgelegd, gehuld in een heerlijk comfortabele outfit. Including mijn ultieme comfy jogger van de Monki, onder de lievelings top van dit moment. Natuurlijk sleeprol ik mijn blauwe rakker ook gezellig met me mee.

Dinsdag
Samsoe&Samsoe blouse // Mango top // H&M jeans // Royal Republiq schoenen // Samsoe&Samsoe regenjas // Episode bandana
Dinsdag is vaak een drukke dag. Colleges, vergaderingen, studeersessies, colleges, etentjes, borrels... Eigenlijk komt alles wel voorbij. Een lekker zittende, redelijk nette, maar ook enigszins representatieve outfit is daarom wel gewenst! Vorige dinsdag droeg ik een chille jeans met mijn hartjestop, Samsoe&Samsoe blouse, royal republiqs, rode bandana om het af te maken en mijn nieuwe regenjas om het nog even extra af te maken. Die was helaasgelukkig wel nodig. 

Woensdag
Mango top // Second Female blousejurk // Royal Republiq schoenen // Subdued sokken 
Waar ik de dag ervoor stiekem even de drukte ontweek met Marit om Arnhem leeg te shoppen (en uiteindelijk thuiskwam met alleen maar een paar hakken en een panty), was ik vandaag dolblij met de panty in kwestie. Kon ik dat dunne ding eindelijk inruilen voor een 40 deniertje! Vanaf nu alleen nog maar rokjes en jurkjes dragen!!! Deze combinatie blousejurk + top had ik nog niet zo vaak gemaakt, maar ik vind hem stiekem wel heel leuk. Net even iets heel anders. Mijn lievelingssokken van de Subdued omhuld met hartjes en ankertjes maken het helemaal af! <3 

Donderdag
H&M trui // Topshop rok // Primark panty // Converse All Stars // Zara leren jas // Matt&Natt tas
Op donderdag was ik mijn nieuwe panty nog steeds niet zat (sowieso dol op rokjes!), en ook het weer zat vandaag mee! Dat bij elkaar opgeteld werd mijn favoriete spijkerrokje een logische uitkomst. Ik vind het in de herfst dan heel leuk om hem te combineren met een lekkere dikke cozy trui. En daar weer een stoere leren jack erover, met een paar all stars, onder het mom contrast is de key. Het weer stond het tenslotte ook toe! 's Avonds ruilde ik mijn trui natuurlijk in voor een fijn stippentopje met stappen.

Zondag
Subdued trui // H&M jeans // Royal Republiq schoenen
Wegens mijn werk-werkzaamheden op vrijdag (waarbij ik een heel fashionable jasje van de Zuivelhoeve draag, maar verder niet heel inspirerend voor jullie ben ik bang), laat ik deze dag even achterwege. Zondag maakt daarentegen plaats voor een ultieme chill outfit! Meestal bestaat deze uit een comfy broek of een lekkere jumpsuit, maar vandaag wou ik er nog een beetje classy uitzien wegens een etentje die avond. Een goed compromis tussen comfi en netjes lijkt me deze outfit zo! 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig