dinsdag 15 november 2016

Fashion tinderMet het gegeven dat ik nog nooit gebruik heb gemaakt van de bekende dating-app Tinder, lijk ik misschien een beetje achter de feiten aan te lopen. Toch leek het me een goed idee om er toch maar eens een poging aan te wagen. Helaas (voor sommige van jullie) (en ja ik weet dat die er zijn) ga ik vandaag geen knappe mannen beoordelen. Maar wat ik wel ga tinderen voor jullie zijn de allerlaatste trends op het gebied van mode! Er komen namelijk weer genoeg gekke items en leuke patroontjes voorbij op het wereldwijde web en ik kon het niet laten om mijn ongefeilde mening hierover te uiten. Ik beloof jullie, hij zal mild zijn dit keer!Is it a match?

De grote jas

De grote jas is zo'n item waar je geen eens over hóeft te oordelen. Alleen al puur om de praktische redenen (warm, droog, helemaal bedekt en fully undercover tijdens lelijke, Nederlandse regenbuien en warm) winnen de voordelen het ver van de nadelen (misschien een klein beetje vrouwonvriendelijk voor je figuur). Toch is dat het de gure kou voor de komende winter allemaal waard!

1 - 2 - 3


Velvet

Nog zo'n trend waarbij de praktische voordelen weer winnen van de nadelen. De fluweelzachte stof is namelijk weer helemaal van nu, en daar ben ik meer dan blij om. Want als het aan mijn wintervelletje lag, dan liet hij zich het liefst voor heel december met dit stofje omringen.
1 - 2 - 3

Loafers

Dit is helaas een dikke X voor mij. Ik associeer deze à elegante schoenen namelijk meer met lakeien uit sprookjesboeken dan potentiële objecten aan mijn voeten. Gelukkig zijn er nog genoeg mensen die deze trend wel beamen, beetje variatie mag er best wezen.
1 - 2 

Pyjama

Voor mij is dit een match! Want zeg nou zelf, wie wil er niet de hele dag in pyjama rondlopen?! Combineer een satijnen blouse met een stoere jeans of ga voor de gewaagde variant en trek gewoon je hele pyjamapak aan! Comfort gegarandeerd.
1 - 2 - 3

Laarsjes met blokhak

Van dit soort schoenen ben ik ook een echte fan. Lekker warm in de winter en toch op een chique manier. Vooral in de combinatie met de Velvet trend doet 'ie het top. Hartje hoor!!
1 - 2 - 3

Metallic

Geen match voor mij dit keer. Ik kan niet zo goed beargumenteren waarom, maar ik denk dat het ligt aan het feit dat ik mij net een discobal voel wanneer ik zo'n glimmend pakje aan heb als op de foto. Niet helemaal het imago wat ik voor ogen heb. Is het wel wat voor jou? Dan kun je vast goed je slag slaan voor een glimmende kerstoutfit bij de H&M!

1 - 2 

Wijde broek 

Deze trend vind ik dan wel weer geweldig. Een beetje net als de pyjama's en de velvet stofjes valt deze ook weer onder het rijtje 'comfort'. En laat ik dat nou net heerlijk vinden. Zowel thuis op de bank als buiten op straat comfortabel en er ook nog eens fashion uitzien. It's defenitely a match!

1 - 2 - 3

SHARE:

2 opmerkingen

  1. Wat een originele insteek voor je artikel! Zo'n laarsjes met blokhak zijn zó leuk hé, vind het echt iets typisch winterigs hebben, haha. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig