vrijdag 18 november 2016

Recept | Pasta Pesto maar dan andersNa twee jaar student te zijn is de classic paste pesto al veelvuldig voorbij gekomen. Hij zal bij jullie vast ook niet geheel onbekend zijn en misschien zelfs al wel een beetje saai. Als dat het geval is dan heb ik nu een heerlijk, gezond, lekker en simpel (maar ook echt heel simpel) alternatief voor jullie! Klinkt dat niet als het meest ideale studentikoze gerecht?!


Men neme 
⟡ Spaghetti (ik gebruikte per ongeluk twee soorten bij gebrek aan beter, maar dat is natuurlijk niet noodzakelijk voor het gerecht;)
⟡ 5 kleine zoete puntpaprika's
⟡ parmezaanse kaas
⟡ peterselie
⟡ cashwnoten
⟡ zout
⟡ peper
⟡ olijfolie

Bereiding

Kook de spaghetti beetgaar in een pan en gril ondertussen de puntpaprika's. Je kunt ze gewoon in de pan leggen tot hij mooie grilrandjes heeft. Snijd de paprika in grove stukken en verwijder de zaadlijsten. Blend de gegrilde paprika samen met de peterselie, parmezaan, olijfolie en een handje cashewnoten tot een grove pesto. Voeg naar smaak de zout en peper toe en een teentje knoflook voor wat extra pit. Serveer als de spaghetti klaar is samen met de saus en bestrooi met nog wat extra parmezaan en cashewnoten. 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig