vrijdag 30 december 2016

Alle outfitfoto's van 2016


30 december 2016, de eerste vuurwerkknallen zijn weer te horen, de feestelijke plannen voor oudjaarsdag zijn gemaakt en de lever is weer klaar voor een nieuwe lading wijn en champagne. Het einde van het jaar nadert, ook voor mijn blog, en dat betekent dat ik hem weer afsluit met alle outfitkiekjes van een jaar lang poseren voor de camera. In 2016 deed ik dat maar liefst 19 keer, waarin alle winterjassen, coltruien, hakken, eerste blote beentjes, strandlookjes en nog meer winterjassen voorbij kwamen. En aangezien het aan het einde van het jaar toch altijd leuk blijft om een beetje terug te blikken, heb ik alle outfitfoto's van het afgelopen jaar weer even op een rijtje gezet!


Januari 

Een heerlijk pakje wat ik nog altijd draag, maar voornamelijk om te chillen! ⟡ Feestsuit 


De schaarse daagjes in Nederland met sneeuw moest even op de kiek gezet worden natuurlijk. En niet zonder mijn mega warme Thinsulate wantjes! ⟡ Winterse Taferelen 

Februari Poseren op de daken van de Ikea, toch wel één van de bijzondere. Ik droeg hier een co ord pakje van Miss Guided met een H&M jasje en tweedehands hakken die ik alle drie nog maar zelden draag. ⟡  Ikea Rooftop chillings


Nog altijd een outfitje die ik graag aan heb maar te weinig doe. ⟡ Print op print

Maart

In Berlijn vonden we één van de mooiste binnenplaats outfitlocatie ooit (sowieso overstroomt Berlijn van de prachtige binnenplaatsjes), waar we dit blauwe lookje schoten. ⟡ 50 Shades of Blue


Nog lang niet uitgefotografeerd in Berlin liepen we ook tegen deze gave rooftop aan. Jammer genoeg toen we op weg waren naar een hotspot die de dag nadat we vertrokken pas open ging, maar het leverde gelukkig mooie plaatjes op. Inclusief mijn meest gedragen streep. ⟡ Berlijnse Rooftops

April 


Ook weer zo'n toppertje, deze outfit! Mijn favoriete chillbroek die ik ook heel graag wat chiquer draag met een mooie top en bralette, net jasje en als het even kan mijn veels te afgetrapte stan smiths. ⟡ Lente Line Up

Mei 

Op het mooie makelaarsbruggetje in Amsterdam schoten we hier mijn destijds nieuwe jurkje van Selected Femme en mijn fijne rugzakje die mij toch stiekem een beetje aan ti ti ti ti ti Dora doet denken. O, en ik liep trouwens op mijn destijds ook spik splinter nieuwe sunshines van Royal Republiq.  ⟡ Walking on Sunshine


Ook zo'n vergeten outfitje deze! Including mijn gestreepte top van Miss Guided en buideltasje van Even & Odd. ⟡ Buideltasjes 


In mei was het rokjesdag, dacht ik zo, en dus trok ik mijn blousejurkje (???) aan om te shinen voor een viaduct. Top. Maar toch een heerlijk lookje. ⟡ Rokjesdag 

Juni

Dit was zo leuk! We bezochten de Hortus Botanicus in Amsterdam en tussen het oerwoud schoten we dit simpele, maar fijne outfitje. Mijn flared jeans die ik tijdens een ander tripje in Berlijn aan de haak sloeg met een chille top van de Weekday. ⟡ Botanisch in een Flared Jeans 

Juli

Juli was onder andere de maand dat ik mijn Favoriete Blouse Aller Tijden in de wacht sleepte. Ik draag hem het liefst op een simpele jeans met mijn Royal Republiqs. Kan niet wachten om deze in de zomer weer te dragen! ⟡ De Off Shoulder Top die ik 24/7 aan heb

Augustus

En in augustus bemachtigde ik deze fantastische spijkerrok, waar ik ook zowat de hele zomer in rondliep. En nog steeds, hartje winter, ben ik trouwe draagster! ⟡ Mijn favoriete zomeroutfit


Bij het zien van dit soort outfits verlang ik weer naar de zomer... Dit was een veel gedragen afgelopen zomer. Mijn streepjesshort van Selected Femme met mijn Patta top, Steve Madden sandaaltjes en Miss Guided hoed. Met het comfortgehalte van een pyjama. Hoe simpel kan het leven een outfit zijn. ⟡ Pyjamacomfort 

SeptemberIn Ameland was ik ook weer eens gehuld in mijn lievelingsblouse en lievelingsrok, pastte mooi bij mijn vuurrode bandana. ⟡ Gehuld in rood en babyblauw

 

Ook mijn zelf gefabriceerde rok in toch wel de mooiste outfitlocatie ooit (Felix Pakhuis in Antwerpen) was een toppertje. Hoe ik van mijn Samsoe & Samsoe blouse een cute rokje maak lees je allemaal hier: ⟡  Multifunctioneel Item in Felix Pakhuis 

Oktober


Gelukkig was er nog een zomers outfitje te goed vanuit Antwerpen. Deze topper inclusief favoriete blouse, spijkerrok, bandana en stipjestop droeg ik in één van de schattige straatjes van de stad. ⟡ Laatste zomeroutfit Afgelopen oktober werd ik ook eens op de fotogezet door vriendinnetjes Marit en Sem. Waarbij ik een beetje grijs muisje speelde, met mijn nieuwe lievelingstop van de Mango en mijn good old H&M pencil skirt, én mijn buideltasje!! ⟡ Fifty Shades of Grey 

December

Twee weken geleden showde ik, hoe Nederlands, mijn nieuwe regenjas waar ik onmeunig blij mee ben. Hij is namelijk blauw, en die kleur vind ik geweldig. Samen met mijn hartjestop, rode bandana en mom jeans, mijn laatste outfit van 2016. ⟡ Regenproof 

Op naar weer heel veel nieuwe, leuke en inspirerende outfitjes! Wat was jouw favoriet van afgelopen jaar?
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Die outfit in de duinen (at denk ik tenminste) vindt ik echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah leuk om te horen! En klopt, geschoten in de duinen van Nes :)

      Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig