vrijdag 23 december 2016

De stijl van Eva


Na meer dan anderhalf jaar lang het te pas en te onpas laten zien van mijn lievelingsoutfits en stijl, zat ik te bedenken dat ik zoveel mooie mensen ken met zo'n leuke kledingstijl. Vaak is dit weer een hele andere dan die van mij, maar dit leek mij juist een goede reden om eens andermans outfits aan jullie te showen. Na Marit en Semina, mocht ook Eva voor de camera poseren. En dat deed ze fantastisch! Eef draagt dingen die ik ook zo regelrecht mijn kast in kan sturen (hallo streepjes!!!), maar ook net weer even op een andere manier. Wat ik juist zo leuk vind! Kijk snel mee naar Eva's outfit en favorieten: Wat is je meest gedragen kledingstuk? Ik denk dat mijn meest gedragen kledingstuk toch wel het jasje is wat ik op de foto's draag. Ik was al een jaar op zoek naar het perfecte zwartleren jasje. Uiteindelijk heb ik hem gevonden in Barcelona. Het was 35 graden, maar ik moest en zou dat zwarte leren jasje hebben. Nu, alweer 3,5 jaar later, heb ik hem nog steeds met heel veel plezier aan. 
Wat is je lievelingsoutfit? Mijn lievelingsoutfit bestaat uiteraard uit het zwarte leren jasje. Deze is altijd met alles goed te combineren en zit heerlijk. Het liefst combineer ik hem met mijn zwarte lakschoenen van Paul Green, hetzelfde verhaal: makkelijk te combineren en kan ik uren op winkelen. Mijn grijze broeken zijn ook altijd favoriet, helaas is degene die het lekkerste zit net kapotgegaan, zoals elke grijze broek die ik elk half jaar koop (kwestie van te veel dragen...). GElukkig heb ik hier alweer een nieuwe favoriet voor! De broeken van Cos zijn het slachtoffer, wat stevigere spijkrstof in licht grijs. Hierbij draag ik het liefst een makkelijk shirtje (vaak met strepen of stipjes) of een truitje.  
Welk item heb je al het langst in je kast hangen?  Hier komt weer het zwarte leren jasje aan bod... Nu alweer 3,5 jaar! Misschien heb ik wel kleding die langer in de kast hangt, maar die blijft dan daar voornamelijk hangen.
In welke winkel slaag je het beste? De laatste tijd slaag ik erg goed bij de &OtherStories. Deze winkel ontdekte ik samen met een vriendinnetje in Barcelona, dezelfde vakantie als waarin ik mijn leren jasje heb gekocht. Ook Cos, Vinilia en Zara behoren zijn favorieten. 
Heb je nog een guilty pleasure? Ik weet niet of het verstandig is om dit te bekennen... Maar dit is toch wel mijn regenboog badjas. Ik heb al vele malen gedacht om een nieuwe te kopen ,maar dit blijft toch wel mijn favoriet die ik elke keer weer aantrek. Een andere guilty pleasure zijn bikini's en mutsen, daar kun je gewoon nooit genoeg van hebben. 
Waar kunnen we je vinden? Ik ben niet erg actief op social media, maar je zult mij vooral vinden in leuke koffietenjtes, lunchrooms en winkels! 
 

Zara leren jasje 
Cos gestreept shirtje 
&OtherStories sjaal 
Zara pantalon
Hema sokken 
Paul Green schoenen
SHARE:

1 opmerking

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig