donderdag 8 december 2016

Mijn Favoriete Blogs Awards

Foto's via A cup of Life, Yara Michels, Hanna Stefansson, Grab your Bags, Lepeltje Liefde
Terwijl de drukke decemberweken inclusief feestdagen en tentamenstress doorrazen, remt mijn blog juist een klein beetje af in het aantal artikeltjes. Heel jammer! Maar hoe graag ik het zou willen, het lukt mij gewoon niet altijd om elke dag te blijven schrijven en voor leuk leesvoer te zorgen. En aangezien afraffelen niet in mijn vocabulaire zit, zullen jullie het moeten doen met iets minder artikelen (maar wel vol tijd en liefde!). Nu zat ik te bedenken dat het misschien wel leuk was om wat andere toffe blogs aan jullie te tippen, om jullie leesvoer nog een beetje aan te vullen. Bij deze!!
Als je mijn favoriete blogs van vorig jaar leest, zie je dat ik per categorie mijn lievelings heb onderverdeeld. Als een soort persoonlijke blog award, zet ik dat dit jaar weer gezellig voort. Kijk snel mee!

Favoriete Food Blog | Lepeltje Liefde
Tussen alle bomen van foodblogs is het soms moeilijk om het bos (de échte goeie) te zien. Om er even een metafoor in te gooien. Gelukkig is daar Lepeltje Liefde. Een kookblog die zich weet te onderscheiden met haar originele insteek, spannende smaakcombinaties, mooie verhalen, unieke recepten, vergeten groenten en haar persoonlijke boodschap: namelijk het eten en variëren van en met voldoende mooie groenten. Voor zowel groenteliefhebbers als inspiratiezoekers een waar walhalla van geweldige recepten, kookboekreviews en foodverslagjes.
Mijn favoriete posts: De overheerlijke venkelsalade die ik nog steeds veelvuldig maak, de groenteflirt die elke maand voorbij komt en vijf inspirerende herfstrecepten om deze maand te maken!

Favoriete Fashion Blog |  Hanna Stefansson
Als ik de garderobe van één persoon op de hele wereld kon overnemen dan zou het die zijn van Hanna Stefansson. Ongeveer elke outfit van Hanna vind ik op zijn zachts gezegd geweldig. De knappe Zweedse combineert een klassieke stijl met Air Max 95 of juist de meest chique punthakken en nooit zonder een in papier gehuld bosje verse bloemen in haar typisch Scandinavische fietsmandje.
Mijn favoriete posts: héél lastig om haar beste outfit te kiezen maar deze outfit kwam in het meest in de buurt, ook de tips over Kopenhagen mochten er wezen en nog een fantastische outfit om het af te leren.

Favoriete Lifestyle Blog | A cup of life 
De vele leuke lifestyle blogs maakte mij het daarentegen wat moeilijker om een nummer één te kiezen. Mijn all time favoriet Last Days of Spring, girlboss blog Chapter Friday... Maar uiteindelijk sleept toch A Cup Of Life de titel in de wacht. Een blog met posts die ik zo copy paste op mijn blog zou willen plakken, zo leuk. DIY's, koopjes, interieurblogs, lifestyletips, maar vooral haar geweldige recepten zijn mijn lievelings.
Mijn favoriete posts: Omdat ik serieus niet kon kiezen welk recept tot mijn favorieten behoort maar een verzameling van tien heerlijke winterrecepten (met name die couscoussoep is een dikke aanrader!), of die post waarin Shifra stap voor stap laat zien hoe je het beste zelf verse pasta kunt maken, maar ook de innerlijke plantenliefhebber in mij maakte een sprongetje bij het zien van deze post over plantentrends.

Favoriete Travel Blog | Grab your bags 
Op het gebied van reisblogs hebben we een blijvertje! Namelijk Grab Your Bags, die er dit jaar even  tussenuit was en (gelukkig!) weer terug kwam. En hoe. Liselore maakt de meest prachtige reisfilms en foto's, tipt de meest originele hotspots, komt op fantastische plekken en heeft ook nog eens een geweldige schrijfpen. Ik ben zelf dan misschien (nog) niet zo'n wereldreiziger, maar ik vind het heerlijk om hier inspiratie op te doen.
Mijn favoriete posts: Heel veel gehad aan het hotspot-artikel over Berlijn, die ik bijna allemaal heb afgestruind, ook na het bekijken van haar betoverende reisvideo over Lanzarote en Fuerteventure wil ik à la minute een ticket boeken, en het allerleukst (en meest jaloersmakend ook wel) om te lezen is toch wel het verslag van al haar gemaakte reizen in een gehele zomer.

Favoriete Vlogger | Yara Michels
En als laatste wil ik nog een gevreesde categorie toevoegen: namelijk de video blogs, ofwel vlogs. Tegenwoordig is YouTube niet meer weg te denken uit de hedendaagse blogwereld. En ook ik ben schuldig. Tijdens de lunchpauze even kijken naar die van Sanny Zoekt Geluk, of bij het ontbijt even snel een Anna Nooshin er tegen aan gooien. Maar het allerleukst vind ik toch wel die van Yara. Wat een heerlijk, positief mens is dit. Zowel de carrière- en sollicitatietips, als de beste herfstoutfits komen voorbij.
Mijn favoriete vlogs: Garandeerd wegdromen bij deze ultralange reisvlog in de Dominicaanse Republiek, geweldige boekentips van Yara, ook haar bruikbare sollicitatietips behoort tot mijn favorieten. 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig