woensdag 21 december 2016

Nog even wat last minute cadeau ideëen


Nu kerst écht vlak voor de deur staat en de nodige kerstinkopen intussen al zijn gedaan, zijn er altijd die laatste cadeautjes. Die ene lekkere geurkaars voor je moeder, of nog iets origineels voor je vader (sowieso een vrijwel onmogelijke opgave...). Maar waar moet dit allemaal gekocht worden? En nog belangrijker: wát moet er gekocht worden? En hoe moet je dit vervolgens een beetje kundig inpakken? Ik heb de nodige antwoorden gevonden en voor jullie verzameld in een last minute blogje over last minute cadeau ideeën!

Tips van anderen 
Op het world wide web staat het vól met cadeau ideeën en tips. Ik kwam afgelopen week bijvoorbeeld deze van Chapter Friday tegen over de beste winkels in onze mooie hoofdstad om te slagen voor je perfecte kerstcadeau, zag hoe je ook zelf iets moois in elkaar kunt knutselen voor kerst, werd overladen door deze mega cadeautjeslijst voor de fashionchicks onder ons, of deze guides voor elk persoon weer verschillend. Maar ook mega handig vond ik deze post van A Cup Of Life waarin ze laat zien hoe je je cadeautjes op de meest fancy wijzen inpakt. Het oog (en je kerstboom) wil natuurlijk ook wat!

Mijn eigen tips
De afgelopen tijd heb ik ook al een paar artikeltjes geschreven onder de categorie "(kerst)cadeau's". Zo tip ik hier vijf kekke zaakjes om je kerstinkopen te doen, gaf ik vorig jaar een simpel, maar top last minute kerstcadeau en kun je wellicht nog wat ideetjes opdoen van dit artikel. Vorig jaar gaf ik mama een persoonlijk gecreeërde verjaardagskalender via Pixum met foto's van de vakantie, aangezien agenda's en (scheur)kalenders het altijd goed doen rond dit soort gelegenheden!

SHARE:

4 opmerkingen

  1. Een artikeltje als dit is altijd fijn, thanks!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk 9ingepakt ook die kadootjes onder de kerstboom!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk he! Helaas niet zelf gedaan maar het ziet er meteen gezellig uit ;)
      Fijne kerstdagen alvast! X

      Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig