donderdag 15 december 2016

Outfit | RegenproofZo, dat is ook weer even een eeuwigheid geleden dat ik mijn laatste outfitfoto's op het internet gooide. Gelukkig was mijn knappe Eva zo lief om wat plaatjes van mij te schieten! Jullie zullen vast begrijpen dat er in de tussentijd veel nieuwe items bij zijn gekomen en daarmee ook weer genoeg kekke outfitjes. Zo ook in het lookje van vandaag, waarin ik mijn nieuwe juweeltje draag: oftewel mijn babyblauwe regenjas. Ik bemachtigde dit schatje bij de Samsoe&Samsoe en heb er geen seconde spijt van gehad. Hij heeft de nodige buitjes al goed doorstaan! Samen met mijn hartjes top, rode bandana en mijn (inmiddels al niet meer zo) nieuwe jeans van de H&M die nog nét kan vanwege de blote enkeltjes.  

Episode bandana 
Mango top
H&M jeans
Samsoe&Samsoe blouse
Samsoe&Samsoe jas 
Royal Republiq schoenenSHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig