zondag 11 december 2016

Weekend Notes #16


In Weekend Notes bundel ik van alles over mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. De afgelopen week blies ik mijn boeken-lees-lijstje nieuw leven in, bezocht ik een leuke hotspot in Wageningen, was ik van plan om even een goeie shopsessie te plegen en nuttigde ik een heerlijke kaasfondue!

BEHIND THE SCENES // Waar ik afgelopen week al liet weten dat ik soms in alle drukte niet altijd de tijd vind om wat leuks voor jullie te schrijven, heb ik toch nog steeds genoeg leuke ideetjes. Wanneer ik 's avonds weer eens niet kan slapen omdat ik vol zit met ideeën en mijn hele notities vol staat, weet ik dat ik gewoon lekker doorga met leuke stukjes schrijven! Voor deze maand staan er ook weer leuke dingen klaar. Om jullie alvast even op de hoogte te houden heb ik een overzichtje gemaakt voor december. Ik plaats hem deze week op facebook, dus hou mijn pagina in de gaten!

KERSTRECEPT // Nu de kerstdagen en bijbehorende dinertjes steeds dichterbij komen wordt het hoog tijd om wat voorbereidingen te treffen! Naast de outfit, is namelijk de aankleding, boodschappen, maar vooral het menu van grote prioriteit. Ik ga mijzelf deze week eens even richten op alle Allerhandes en kerstspecials van de Elle Eten, dus ik moet mij nog laten inspireren. Wel kan ik jullie alvast een hele grote tip geven: probeer eens een lekkere kaasfondue! Ultiem winters en gezelligheid gegarandeerd! Alweer even geleden nuttigden we een lekker kaasfondue'tje. En zo lekker was het! Wat we zoal uit de fonduepan vistte? Rauwe champignons, lekkere stukjes geroosterd desembrood, cherrytomaatjes, stukjes peer, druiven en ook de geroosterde bloemkoolroosjes waren een groot succes. Erbij maakte ik een heerlijke salade van witlof en mandarijntjes.

BOEK // Sinds vorige week ben ik officieel te verklaren tot Nerd. Ik werd namelijk lid van de plaatselijke bieb. Omringd door half hoogbejaard Wageningen kocht ik een jaarabonnement voor mezelf en leende ik meteen de halve bieb leeg. Wat er momenteel onder andere op mijn nachtkastje ligt? Het boek Apple van Adam Lashinsky, een Runner's magazine, een Saskia Noort waar ik net in begonnen ben, de social media voor dummies en er ligt een gereserveerde Triggers van Marshall Goldsmith op mij te wachten die ik straks eindelijk van mijn to read lijstje kan afstrepen. En dat allemaal met een leestermijn van drie weken. Wens mij succes.

ONDER DE RADAR // Morgen gaat er na een veels te lange tijd eindelijk weer eens goed geshopt worden. Samen met mama gaan we kerstinkopen van het lijstje afvinken. Nijmegen wordt het slachtoffer. Wat zoal op de lijst staat? Heb je even? Nee geintje hoor, ik heb dit jaar maar een paar wensen. Zo ben ik al lang op zoek naar een lekkere poncho, een mooie nieuwe badjas, wil ik graag eens een andere parfum proberen (aanraders zijn welkom!!), zoek ik nog mooie glazen voor een blogpost en moeten ook de nodige inkopen worden gedaan voor een kek kerstoufitje. Oké, misschien toch een beste lijst nu ik het zo opschrijf...

HOTSPOT // Afgelopen week bracht ik, op zoek naar een leuk cadeautje, voor het eerst een bezoekje aan de nieuwste plantenwinkelaanwinst van Wageningen: Onszaden. Op de Bergstraat 9A bevindt zich een mega schattig zadenwinkeltje inclusief de nodige gave planten. Je kunt je hier gerust een uur vermaken door alle aparte planten (die bijna uitgestorven Gouden Fuchsia bijvoorbeeld van honderd euro per plantje!) en bijzondere verhalen erachter die heel enthousiast en vol passie werden verteld. We verlieten de winkel uiteindelijk ook vet enthousiast met een top cadeau (een heuse theeplant waar je ook echt thee van kunt zetten en wat fancy zaadjes). Zoek je nog een leuk cadeau of ben je zelf opzoek naar een leuk kamerplantje? Ga zeker even langs!

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig