dinsdag 27 december 2016

X-Mas Notes


Afgelopen weekend was natuurlijk niet zomaar een weekend, maar stond het vrijwel volledig in het teken van kerst, eten, samen zijn, familie, vrienden, wijn, gluhwein en eten. Vandaar dat ik de maandelijkse weekend notes even eenmalig omtover in een chirstmas notes, om jullie alle outfitjes te laten zien die ik droeg en al het voedsel wat ik afgelopen weekend naar binnen werkte (en houd je vast, dat was nogal wat).

HOTSPOT // Heb je al een leuk shoptripje op de planning de komende weken? Nijmegen is zeker een aanrader om hier de laatste overgebleven centjes in je portemonnee te besteden. Niet alleen kun je hier de nodige (kerst)cadeautjes in te slaan, maar ook om even lekker bij te komen en gewoon wat rustig te winkelen. Verwacht hier geen mega Zara of gigantisch veel h&m's, maar gewoon wat leuke winkels en boetiekjes hebben ze hier zeker! Sla ook zeker de Make My Day en de Mood conceptstore niet over.KERSTOUTFITS // Na de nodige inkopen te hebben gedaan en de outfitjes te hebben ingeslagen, kon ik niet wachten om leuke outfitjes samen te stellen met mijn nieuwe items. Met name mijn nieuwe zijdezachte jurk is zo'n topper die ik het liefst voor altijd aan zou willen trekken (al is het alleen al om het fluweelzachte stofje). Een outfitpost met deze volgt snel!! Ik combineerde hem op eerste kerstdag nog redelijk casual met een jeans eronder en mijn nieuwe blauwe velvet hakken, die weer leuk matchte bij mijn blauwe bandana. 's Avonds besloten we wat dansjes te wagen en trok ik mijn kanten body weer eens uit de kast. Ik droeg hem samen met mijn spijkerrokje en ultra chique all stars. De volgende tweede kerstdag stond voornamelijk in het teken van koken, uitbrakken, eten en een beetje chillen. Hierbij was mijn rode jumpsuit de perfecte outfit voor.


KERSTETEN // Natuurlijk werd er de afgelopen dagen ook flink wat afgegeten en gedronken. Zo begon de eerste kerstdag al vroeg met de nodige lekkere hapjes en wijntjes. Om vervolgens door te schuiven naar de eettafel waar we met familie nog even uitgebreid lunchten. Ik fermde mij over het paprikasoepje met met gorgonzola gevulde champignons vooraf en een citroenrisotto met zalm en zeekraal. We sloten af met een lekkere chocolademousse. Op tweede kerstdag zat ik eigenlijk nog steeds vol van de dag ervoor, maar kon een lichte kerstsalade er zeker wel in. 's Avonds hadden we daarentegen wel weer trek voor kerstdiner nummer twee! Op het menu stond een steak tartaar met een gepocheerd eitje en parmezaankoekjes, een paddenstoelensoepje, varkensrollade met cranberrychutney, een kaasplankje en een gestoofd peertje met cranberry's toe. Wederom een heel geslaagd dinertje!

NEW IN // Onder het genot van het lekkere kaasplankje hebben we elkaar ook even goed verwend met de nodige cadeautjes. Zo kreeg ik een heel lief roze mutsje, een nieuwe hardlooptop, mijn lievelingsparfum, hele mooie glazen en een fijne badjas. Ook kreeg ik nog een hele mooie kaars cadeau. Verder heb ik mijzelf de afgelopen weken ook al flink verwend met een fijne poncho, mooie nieuwe hakken, een gestreepte midi-rok en de jurk die ik op eerste kerstdag droeg.

VAKANTIEPLANNEN // De kerstvakantie is zo'n vakantie die al vaak ver van te voren helemaal staat vol gepland met allemaal leuke dingen. En ook dit jaar is dat het geval. Ik ga voornamelijk allemaal leuke dingen doen met heel veel leuke mensen (vind ik belangrijk!!). Zo wordt er oud & nieuw gevierd met vriendinnetjes, ga ik deze weken langs bij verschillende lieve mensen om ze weer te zien en te spreken,  staat er een schaatssessie op het programma, zie ik hopelijk mijn vriendinnen uit Wageningen nog eventjes en heb ik in het laatste weekend een klein hardloopwedstrijdje voor de boeg. Want al die kerstkilo's moeten ook wel ergens een keer worden kwijtgeraakt. En om dat allemaal te financieren moet er natuurlijk ook nog even gewerkt worden.


Risotto met zalm en zeekraal

Bijschrift toevoegen

Bijschrift toevoegen


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig