maandag 23 januari 2017

De stijl van FemkeNa meer dan anderhalf jaar lang het te pas en te onpas laten zien van mijn lievelingsoutfits en stijl, zat ik laatst te bedenken dat ik zoveel mooie mensen ken met zo'n leuke kledingstijl. Vaak lijkt dit totaal niet op die van mij, maar dat leek mij juist een goede reden om eens andermans outfits aan jullie te showen. Na marit, Semina en Eva, mocht ik ook vriendinnetje Femke fotograferen. Ze noemde zich zelf niet zo'n 'fashionchick', maar toch heeft Fem echt haar eigen stijl en dat vind ik juist weer zo leuk! Kijk snel mee naar haar outfit en favorieten:

Wat is je meest gedragen kledingstuk? Mijn spijkerbroek van de Tommy Hilfiger. Na jaren van H&M en Only broeken die vaak na een half jaar de kast niet meer uitkwamen besloot ik om toch maar eens een ├ęchte spijkerbroek te kopen. Beste beslissing ooit! Ik heb er geen moment spijt van gehad en het is by far mijn lievelingsbroek.
Wat is je lievelingsoutfit? Ik weet niet of ik per se een lievelingsoutfit heb, maar op dit moment combineer ik alles (maar dan ook echt alles) met mijn zwarte laarsjes van G-Star. Het liefst draag ik ze met een jurkje of mijn jumpsuit van de foto.
Welk item heb je al het langst in je kast hangen? Ondanks al mijn miskopen vroeger is het item wat het langst in mijn kast hangt een zwart leren jasje van de ZARA. Volgens mij kocht ik deze meer dan 5 jaar geleden en hij functioneert nog steeds als (een van mijn vele) zomerjasjes.
In welke winkel slaag je het beste? Zonder twijfel de MANGO. Ongeveer de helft van mijn kledingkast bestaat uit blousjes, dus dat verklaart denk ik al een hoop. Vooral de MANGO suit afdeling vind ik echt geweldig. Laatst ging ik met een huisgenootje mee ‘even kijken’ in de MANGO en kwam ik ineens naar buiten met twee broeken en een shirtje, oeps.
Heb je nog een guilty pleasure? Waarschijnlijk mijn super zachte pyjamabroek met kerstprint van de Primark die ik ook prima in de zomer aandoe.
Waar kunnen we je vinden? In Leiden!! Place to be


  

Mango jumpsuit 
G-Star schoenen 
Primark sokken 
Rosefield horloge SHARE:

1 opmerking

  1. Haha, Jumpsuit-Mango, ja ik denk dat we je kunnen geloven dat dat je favoriete winkel is.

    BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig