woensdag 18 januari 2017

Hotspots | 10 Favoriete Plekjes in ArnhemNa het grote succes van mijn hotspot artikel over Zwolle, leek het mij wel een goed idee om ook mijn favoriete plekken in Arnhem aan jullie te tippen! Ik móest dus vorige week wel even een shop- en vreettripje plannen naar deze leuke stad, erg vervelend natuurlijk. Arnhem, één van de fijnste steden om je bankrekening lekker los te laten gaan om mooie winkels en kleding en ook zeker een hapje en een drankje: aanschouw mijn favorieten!  
Loft
Loft

Loft


Loft
  
Guts & Gusto

Guts & Gusto


Guts & Gusto

Guts & Gusto

Guts & Gusto
  
Guts & Gusto
  

Moonloft

Moonloft

Moonloft

Moonloft

Moonloft

Kopen

Cos ⟡ Bakkerstraat 6 | INSTAGRAM FACEBOOK SITE
Als ik een plek moest kiezen waar ik later kan gaan wonen is het de Cos. Deze geweldige Scandinavische modeketen heeft zich een half jaar geleden gevestigd in de mooie Bakkerstraat en is echt een heaven als het gaat om mooie, minimalistische, basic kleding met een bijzonder tintje. Vooral in de sale zijn beheersingsvaardigheden een vereiste.

Moonloft ⟡ Beekstraat 113| INSTAGRAM FACEBOOK | SITE
Waar ik in Zwolle al groots fan was van het mooie winkeltje Moonloft, kan ik hier ook intens gelukkig worden van alle mooie sieraadjes, telefoonhoesjes, love stories setjes en stationary. Moonloft weet zelfs saaie kurken om te toveren in een prachtig item wat je móet hebben. Betreden op eigen risico dus.

Guts & Gusto ⟡ Hemelrijk 9 | INSTAGRAM FACEBOOK SITE
Guts & Gusto is zo'n zaak waar iedereen wel wat tofs kan vinden. Ze hebben heel veel verschillende soort items, van glittersokken en pencil skirts, tot motorlaasjes en oversized truien. Niet alles is even mijn smaak, maar des te leuker als je iets moois vind! En die kans is vrij groot.

Loft ⟡ Weverstraat 39 | FACEBOOK SITE
Vlak tegenover Guts zit het prachtige Loft, wat ook al reeds is gevestigd in Zwolle, Apeldoorn en sinds kort ook Amsterdam. Een grote winkel vol met interieuraccessoires, kledingstukken en ander moois. Ook voor (wegdromen bij) de mooiste meubels kun je hier terecht!

Nog niet uitgewinkeld? Arnhem heeft ook een heerlijke Dille & Kamille, Sissy Boy en natuurlijk de wat grotere modeketens als H&M, Zara en Mango zijn hier gevestigd.

Wielakkerstraat
   

ZafVino

Eten

Iveau Burgers en Wijn ⟡ Kleine Oord 79 | INSTAGRAM FACEBOOK SITE
Wat eten betreft trap ik meteen af met mijn favoriet: de plek waar ik de lekkerste zalm ooit at. Op een burger. Kan het nog beter? Ook verkopen ze hier de beste Nederlandse burger van 2016 en kun je hier ook tijdens de lunch terecht.

ZafVino ⟡ Zwanenstraat 22 | INSTAGRAM FACEBOOK
ZafVino is zo'n fijn barretje waar je in de zomer heerlijk op het terras kunt vertoeven met een wit wijntje en een broodje met verse pesto. Maar ook in de winter smaakt de wijn er heerlijk! Naast wijn drinken schijn je er ook lekker te kunnen eten, dat ga ik zeker binnenkort eens uitproberen!

Arneym ⟡ Jansplaats 8 | INSTAGRAM FACEBOOK SITE
Even een lekkere lunch nuttigen tijdens een heftige shopsessie? Dan ben je bij Arneym aan het juiste adres! Dit is een lunchroom die net even anders is dan zijn buufs, je kunt namelijk allemaal kleine lunchgerechtjes bestellen en met je shopgezelschap oppeuzelen (of lekker voor jezelf bewaren natuurlijk!). Het is al even geleden dat ik hier voor het laatst heb gegeten, maar ik weet nog dat de frietjes heerlijk smaakten!

Happy Italy ⟡ Oude Stationsstraat 14 | INSTAGRAM FACEBOOK SITE
Zin in lekker eten voor een extreem zacht prijsje? Dan zit je bij Happy Italy meer dan goed! Ik denk dat ik nog nooit zo goedkoop maar toch zo lekker heb gegeten. En aan de inrichting kan het ook zeker niet liggen. De portiegrootte trouwens ook niet. Nadat ik mijn buikje rond had gegeten en nog een halfvol bord had kreeg ik zo een doggybag mee waar ik nog zelfs twee keer heerlijk van heb kunnen eten. Kun je serieus bijna niet voor koken.

Frites Atelier Amsterdam ⟡ Vijzelstraat 16 | INSTAGRAM FACEBOOK SITE
Héél veel credits voor de plek waar ik de lekkerste frietjes ooit in mijn leven proefde. Niet zo gek ook, want het Frites Atelier staat onder de naam van topchef Sergio Herman (net als michelinsterrenrestaurant The Jane). De frietjes die gemaakt zijn van Zeeuwse aardappelen en zijn van culinair niveau, net als de heerlijke toppings en sauzen.

Stan&Co ⟡ Wilemsplein 46 | INSTAGRAM | FACEBOOK SITE
Stan&Co is zo'n zaak waar je de hele dag kunt vertoeven: voor een lunch, borrel, diner of kleine hap, ze hebben hier alles! Ook de fijne sfeer ontbreekt niet aan deze mooie tent.

Nog niet uitgegeten? Bij Osteria Vicini heb je ook heerlijk Italiaans eten voor een zacht prijsje, Sugar Hill schijnt de lekkerste zoetigheid van Arnhem te hebben en ook is het reuze gezellig bij Barley's Biergarten!

SHARE:

2 opmerkingen

  1. Hoi. Wat een interessante blog, heel veel winkeltjes kende ik nog niet! Ik heb nog een lunch tip voor jou. Ken je Villa Velperweg? Dat is echt mijn favoriete restaurant in Arnhem. Heerlijke broodjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Sammi! Thanks voor je complimentje en je tip! Zal er snel een keertje gaan kijken :)

      Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig