maandag 16 januari 2017

Outfit | Eerste sneeuw kiekjes


Toen vorige week de eerste sneeuwvlokjes de Nederlandse grond bereikte, stond ik letterlijk te springen in de schnee. Stiekem vind ik die spierwitte horizon, of de ochtenden dat je wakker wordt van het felle licht van de sneeuw toch wel heel erg leuk (buiten het aantal keren dat ik vorige week met een wijntje te veel op zo'n tien keer van mijn fiets ben gevallen). Maar reden om even snel mooie kiekjes te maken was er genoeg, bij deze! Een spontaan, bonus-outfitje met mijn nieuwe lievelingstrui en fijne stipjespanty.
H&M muts 
Primark jas 
Zara trui 
Topshop rok 
Tinsulate wanten 
Kruidvat panty 
H&M schoenen 

SHARE:

4 opmerkingen

 1. Je trui is zo leuk! (voor zover ik 'm kan zien dan, haha!) Leuk dat je foto's heb gemaakt in de sneeuw en ik snap je trouwens helemaal dat je je jas aanhield. Ik vraag me af hoe ik de komende tijd voor outfitfoto's zorg, aangezien het zonder jas echt niet vol te houden is :P

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aw dankjewel Eva! Haha ja winteroutfitfoto's maken is pittig, soms maar even op je tanden bijten. Of een keileuk jasje aantrekken natuurlijk ;)
   X

   Verwijderen
 2. Leuk rokje! (Wel koud in de sneeuw! haha)

  BeantwoordenVerwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig