zaterdag 7 januari 2017

Outfit | Pinstripe Obsession


Vlak na de kerst, bijna precies twee jaar nadat ik mijn eerste echte outfitfoto's liet schieten voor mijn eerste echte outfitpost, ging ik terug naar diezelfde plek. Waar ik opnieuw plaatjes schoot en zelfs diezelfde mooie sunset weer opdook. En om de vergelijking nog even compleet te maken: precies die twee jaar geleden droeg ik ook zo'n pencil rokje, net als nu. Al bevat hij nu wel een subtiel krijtstreepje waar ik helemaal verliefd op ben, en combineer ik hem met items die ik die twee jaar geleden ook nog niet in mijn kast had hangen. 

Subdued trui
Lost Ink pinstribe pencil rok 
Pull&Bear tas 
Subdued sokken
Royal Republiq schoenen

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig