zaterdag 28 januari 2017

Weekend Notes #18


In Weekend Notes bundel ik van alles over mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Dit keer zijn dat onder andere de meest gebruikte zoektermen van mijn blog, een serie waar ik helemaal verslaafd aan ben geworden, mijn lievelingsoutfit at the moment en kan ik iets afstrepen van mijn 'wishlist' wat het komende jaar eventjes flink gaat veranderen maar waar ik heul erg blij mee ben!

BEHIND THE BLOG // Laat ik maar beginnen met een leuke binnenkomer, zoals ik vroeger in mijn geschiedenis-van-mislukte-spreekbeurten ook wel eens probeerde. Maar deze is echt even grappig hoor. Zo kwam ik laatst, toen ik even door mijn statistieken zat te scrollen, de meest gebruikte zoektermen tegen op mijn blog. Dus de woorden waar mensen op zoeken en zo op mijn blog terecht gekomen. En afgezien van de verwachtte 'myrthei' en 'myrthe israel' vond ik de rest vrij hilarisch. 'Antiek vondst terschelling' bijvoorbeeld, of 'wat een heeeerlijk gevoel' die ik zelf best leuk vind, maar het meest rare is toch wel zonder twijfel 'creme rolletjes voor de oogschaduw'. Ja, je leest het goed. Ik vraag mij sterk af wat voor rolletjes de bezoeker in kwestie precies in gedachten had. En met name of zij ze vond op mijn site. Haha.

BEHIND THE SCENES // Nog een ander persoonlijk dingetje wat ik even wou benoemen: ik kreeg vorige week donderdag een heel erg leuk telefoontje, waarin mij werd verteld dat ik ben aangenomen voor een bestuursjaar bij Integrand! Feest! Want dit wou ik zo graag. Al voor de kerst was ik druk bezig met mijn cv, motivatiebrief en voorbereidingen voor mijn sollicitatie. Wat super leerzaam is, maar stiekem toch wel heel erg leuk als er echt iets uit komt na alle moeite die je erin stopt! Integrand is een organisatie die studenten en bedrijven op een professionele manier verbindt, bijvoorbeeld door studenten te helpen aan een stage of andersom bedrijven te helpen aan een student. Het komende half jaar neem ik de marketing afdeling van IG Wageningen onder mijn hoede en daar heb ik heul veul zin in. Wat mijn studie betreft zal dit op een iets lager pitje komen te staan, maar ik blijf nog gewoon vrolijk doorbloggen hoor :)

SERIE  // Ik had tussendoor hier en daar al eens een aflevering voorbij zien komen, evenals de vele uitspattingen op facebook over hoe geweldig deze serie is. Samen met het ultra hoge cijfer wat hij kreeg op Imdb leek het mij een goeie serie om eens te gaan kijken in de kerstvakantie. Zo geschiedde. Met de nodige Engelse humor is het meer een comedy dan een echte thriller, waar ik normaal niet zo gek fan van ben, maar de geweldige personages (sherlock!) maken dit (voor mij) meer dan goed. Niet zo verrassend dat we inmiddels al zijn aangekomen bij seizoen vier.

HARDLOOPUPDATE // Een heel klein beetje hield ik jullie af en toe al op de hoogte van mijn poging tot hardloop-fitgirl. En op zich ben ik al redelijk op dreef. Zo liep ik vorige week mijn eerste wedstrijdje: een heerlijke vijf kilometer crossloop in de sneeuw op een hele mooie route, inclusief zonnetje én onder de 25 minuten. Ik was niet dood na de wedstrijd, kon nog ademen, kon niet beter. Behalve dat ik net geen podiumplek had. Maar dat is iets voor de volgende loop! Als jullie trouwens nog tips hebben voor leuke wedstrijdjes binnenkort, hoor ik het graag!

BLOGLOVIN // Vraagje: hebben jullie vorige week ook met verbijstering gekeken naar de inauguratie van Amerika's-worst-president-ooit Trump? Ik in ieder geval wel. Met nog meer verbijstering volgde ik de dag erna de women's march, die over de hele wereld werd gelopen met niet alleen in het teken van onze Amerikaanse hero (die had al wel genoeg aandacht gehad), maar in het teken van de vrouw. Chapter Friday zette de meest inspirerende protestborden en plaatjes uiteen, ik vond hem geweldig. En ook de hotdog-resto tips van Chapter Friday mochten er meer dan wezen. The Fat Dog staat nu boven aan mijn hotdog-bucketlist.

LIEVELINGSOUTFIT ATM // Iedereen heeft wel om de zoveel weken zo'n outfit die je maar blijft dragen en uit de kast pakken, en waar sommigen zelfs van zeggen 'goh, heb je nog wat anders?'. Dat was bij mij nog niet het geval, maar een lievelingsoutfit van dit moment kan ik hem zeker wel noemen: mijn nieuwe Zara lievelingstrui in camel kleur, flared jeans and Royal Republiq witte stappers is echt zo'n comfort lookje wat altijd wel kan en wat heerlijk zit. Hebben jullie er ook zo ééntje?


SHARE:

2 opmerkingen

 1. Ik merk dat ik de laatste tijd helemaal weg van mijn nieuwe (nep) bond jasje! In combinatie met een weer ontdekte ketting die ik al jaren heb.
  Liefs Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh wat leuk! Vooral als je hiermee wat oudere items weer een upgrade kan geven! <3

   Verwijderen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig