woensdag 22 februari 2017

Een week in Winteroutfits

 

Na zo'n veertig geplaatste, fancy gestylede lookjes van mijn meest recente aankopen en mijn lievelingsoutfits, vind ik het ook leuk om eens te laten zien wat ik zoal draag in een 'normale' week. Twee (zomer en herfst) edities gingen dit artikel voor, en vandaag - nog precies zo'n maand voordat de winter officieel voorbij is en we ons weer ongegeneerd en volop op onze nieuwe, verse zomergarderobe kunnen storten - plaats ik nog even snel een op en top winters weekje. HelaasGelukkig geen typische winterse week inclusief sneeuw en ijzel, want daar ben ik nu stiekem ook wel weer een heel klein beetje klaar mee, maar wel een frisse winter week waarin ik hier en daar nog even een lekkere trui of chille jeans ertegen aangooide! 


Maandag

Zara trui // Minimum jeans // Royal Republiq sneakers // SuitSuit handbagage koffer 

Maandag is en blijft nog steeds de dag waarop ik mijn wereldreis van de Parel van Salland (Heino) naar Wageningen voltrek. Iets wat ik het liefst doe in een comfortabele outfit, maar wel zo semi dat ik mij die dag nog prima kan vertonen. Natuurlijk word ik vergezellen door mijn blauwe smurfje

Dinsdag

Saint Tropez trui // Only bootcut // Converse All Stars

Vorige dinsdag was de eerste dinsdag dat ik mij hulde in mijn nieuwe favoriete broek. Ik weet nu al dat deze flared echt de aankoop van de eeuw in, want naast dat hij heerlijk zit, combineert hij ook geweldig. Hierbij droeg ik hem met een fijne coltrui en simpele all stars, die perfect diende voor een dagje Amsterdam. We maakten ook outfitfoto's op deze dag, dus dit lookje zul je snel terugzien in wat mooiere plaatjes! 

Woensdag

H&M blouse // Only bootcut // H&M hakken // Matt&Nat tas
Woensdag was een redelijk drukke dag en stond in het teken van Integrand, waarbij ik onder andere op kantoor zat en mijn eerste functie overleg had. Op zich is het prima om in je kloffie (tot bepaalde grenzen) op kantoor te verschijnen, en ook op overleg hoef je er niet als een businesschick uit te zien, maar toch vond ik het voor deze eerste keer wel netjes om er een beetje fatsoenlijk uit te zien. Mijn nieuwe H&M volant blouse voldeed aan deze eisen en matchte perfect met de ik-zei-je-dat-ie-vaak-terug-zal-keren-Only-flared... 
Donderdag

Vero Moda truijurk // Episode bandana // Royal Republiq schoenen
 Op donderdag gebeurde er niet zo heel veel spannends en koos ik voor deze heerlijke sweaterdress van de Vero Moda, die het zowel chic met een goed stel hakken als comfy in een dikke panty heel goed doet. De blauwe bandana maakt het lookje net even af. Ook hiervan volgt snel nog een outfitpost!

Vrijdag

H&M blouse // H&M rok // H&M hakken 
Volledig gehuld in H&M verliet ik vrijdagochtend vroeg mijn kamertje om te vertrekken naar Utrecht, waar we die dag vanuit Integrand Nederland een aantal trainingen zouden hebben. De dresscode was hier daarentegen duidelijk: we moesten business casual op locatie verschijnen. Dit betekent dus semi-chique. Ik had die week ervoor al flink lopen shoppen, plus het feit dat ik dol ben op pencil skirts maakte het voor mij een klein feestje om de perfecte outfit uit te kiezen. Ik was dan ook blij met de fijne rok, de laarzen die chique waren maar zo heerlijk liepen dat ik er nog wel een extra dag op door zou kunnen gaan én natuurlijk mijn nieuwe stipjes blouse die het allemaal even net iets meer casual maakte.

Weekend 

Integrand trui // Saint Tropez jeans // Monki sokken
Normaal gesproken breng ik mijn zaterdag al werkend door in de kaaswinkel, gehuld in een sloof en prachtig jassie. Vandaag was echter nog uitbrakdag van het feestje de dag ervoor en shinede ik in mijn nieuwe Integrand trui (die ik na het voelen van de binnenkant eigenlijk nooit meer uit wil doen) en mijn favoriete sokkies. Chillfactor to the max.


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig