donderdag 9 maart 2017

Outfit | Please don't sit here


Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik mijn lievelingsstad bezocht, maar er stonden nog steeds wat outfitkiekjes te wachten om gepost te worden! En wel met een mucho vrolijker lente-zonnetje op de achtergrond dan dat hij momenteel aan het shinen is. Optimistisch als ik was droeg ik dan zelfs ook al mijn zomerse leren jackje. Nog wel even met een fijne poncho erboven. Waar ik door menige vrienden van het thuisfront al ben uitgemaakt voor huismoeder, ben ik gewoon ontzettend blij met dit ultrahandige en warme ding die je overal overheen kunt gooien. Samen met mijn nieuwe lievelingsjeans poserend op de trappen van de grachtenpanden waarbij de boef in mij ook nog heel even naar boven kwam. 

Marc O'polo Poncho
Zara leren jas
Saint Tropez coltrui
Only bootcut
Converse All Stars 

Foto's met dank aan Marit <3SHARE:

3 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig