zaterdag 4 maart 2017

Weekend Notes #20


In Weekend Notes bundel ik van alles over mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Zo maakten we onze vakantieplannen voor deze zomer concreet, gaf ik mijn laatste centen uit aan het allermooiste dekbedovertrek, maakte ik weer eens een heerlijk receptje en hield ook ik mij bezig met het gesprek van de dag: de verkiezingen.BEHIND THE SCENES // Nu de lente eraan zit te komen (maar dit nog niet zozeer blijkt gezien de weersomstandigheden), wordt het hoog tijd om eens wat vakantieplannen te gaan realiseren! Samen met twee vriendinnetjes boekten we afgelopen week een fijne airbnb in het Portugese Lissabon! De vliegtickets zullen vandaag geboekt worden en dat betekent dat we officieel kunnen dromen van ons tripje naar Portugal! Alle schattige strandjes, eetspots, gezellige barretjes en andere tips zijn natuurlijk hartelijk welkom.

RECEPT // Al tijden stond dit recept op mijn lijstje om gemaakt te worden en na de eerste hap kreeg ik bijna spijt dat ik hem niet eerder had geprobeerd, want wat was dit goddelijk zeg. Deze pumpkin cinnamon rolls maak je normaal gesproken met vers deeg en alleen kaneel en wat suiker, maar ik pastte hem een klein beetje aan naar mijn lekker-maar-ontzettend-makkelijk-versie met croissantjesdeeg en pompoenboter! Bekijk de foto voor het verrukkelijke recept.


NEW IN //  Op weer een ander lijstje (Lena is mijn second name) stond ook al eeuwen dit fantastische dekbedovertrek. Sowieso is Hema een ster in mooie, betaalbare dekbedden, maar bij het zien van dit laken met stipjes (!!!) kon ik mezelf deze week niet beheersen. Voordat ik kon twijfelen of ik mijn laatste centen moest uitgeven aan iets wat ik eigenlijk niet direct nodig had, ruilde ik mijn ook wel leuke streepjes in voor mijn nieuwe dalmatiër en kwam ik hier niet meer onder vandaan. Onder het mom slapen voor mijn leven.

BLOGLOVIN // Sinds ik weer lid ben van de bieb en mijn e-book na een half jaar weer terugvond (onder mijn bed) (brengt zo'n dekbed-make-over toch nog meer goeds dan je in eerste instantie denkt), ben ik lekker op dreef wat boeken betreft. Momenteel ben ik bezig in zo'n vijf boeken, maar meer boekentips zijn natuurlijk altijd welkom. Chapter Friday triggerde deze behoefte natuurlijk perfect met de header '5 inspiring books for women in business that sparks creativity', waarbij You Are a Badass en The Power of Now al hoog op mijn lijstje staan. Op het baklijstje kan ik ook weer dit heerlijke Vlaamse stoofpot recept met groentjes toevoegen van Last Days of Spring en ook kan ik niet wachten tot kerst (oké, of gewoon een ander feestje) om cadeautjes in te pakken met deze originele ideeën.

POLITIEK // Terwijl 15 maart steeds dichterbij komt en de verkiezingen steeds vaker het onderwerp van het gesprek bereiken, wordt het ook voor mij hoog tijd om eens een knoop door te hakken. Na verschillende stemwijzers en verkiezinsgprogramma's van verschillende partijen te hebben doorgespit, ben ik er nog steeds niet helemaal over uit. Of het nou D66, GroenLinks of PvdA wordt, één ding weet ik in ieder geval wel zeker: dat ik mijn eerste officiële stem dit jaar sowieso ga uitbrengen. Weten jullie al wat het gaat worden?
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig