zondag 26 maart 2017

Weekend Notes #21


In Weekend Notes bundel ik van alles over mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. Zo werd ik extra vrolijk van mijn versierde muurtje, ontdekte ik een nieuw fijn nummertje en probeerde ik weer eens wat hotspots uit.

HOTSPOT // Afgelopen weken keerde ik een paar keer terug naar de stad om wat hoognodige dingen te halen. En als je er dan bent, dan is een bezoekje aan een fijne koffietent natuurlijk zo gemaakt. Ik deed dat onder andere in Zwolle, waar ik Hier en Daar uitprobeerde. Een gezellig zaakje met vriendelijk personeel en waar de cheesecake ook behoorlijk goed in de smaak viel. In Arnhem proefde ik ook wat sfeer bij het vegan Rawsome, die overigens erg goed was. De raw appelperen taart proefde daarentegen iets minder goed. Geef mij maar gewoon een goede cheesecake. Maar verder een schattig tentje!

BEHIND THE BLOG // Met de zomer, een leuke samenwerking en een blogpost in aantocht versierde ik mijn muur wat. Ik ga er nog niet te veel over verklappen, maar ik kan alvast wel zeggen dat hij erg vrolijk en roze is geworden.

BOEK // Na het terugvinden van mijn ereader en het uitlezen van het topboek #Girlboss heb ik de smaak te pakken! Momenteel ben ik bezig in een aantal boeken, waaronder The Life Changing Magic of Not Giving a Fuck, een niet zo'n dikke pil over waarom je moet stoppen met het verspillen aan tijd met mensen die je niet leuk vind en dingen die je niet leuk vind om te doen en hoe je dit doet. Ik ben inmiddels al bijna op de helft en samen met de handige infographics en grappige schrijfstijl kan ik hem nu al aanraden!

ONDER DE RADAR // Terwijl de zomer eraan komt en mijn drang om mijn fanatieke hardloopschema vol te houden langzaam tot een dieptepunt aan het zakken is, was ik even op zoek naar een alternatieve, leuke sportbeoefening. En momenteel ben ik steeds wat vaker in de sportschool te vinden en ik vind het nog leuk ook! Nooit gedacht. Dat goede gedrag moet beloond worden (vind ik zelf) met wat hippe sportoutfitjes. Een fijne top en short staat nog op de lijst. En in de hoop dat die loopmotivatie met het mooie weer nog een klein beetje zal stijgen ga ik ook maar een chille pet aanschaffen tegen de zon.

OP REPEAT // Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst mijn favoriete nummertjes deelde, maar ik heb er nu ééntje gevonden die ik de weer helemaal grijs aan het draaien ben: een fijne remix van Bujimix. Ik kende hem nog niet, maar hij is perfect voor een chillsessie in de zon, trein of - en dat mag ik nu schaamteloos zeggen - de gym.


Dit kwam er de afgelopen weken online 


SHARE:

2 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig