maandag 3 april 2017

Outfit | Eerste blote beentjes


Toen mijn denkbeeldige thermometer afgelopen donderdag de 23 graden aantikte, kwam de ware optimist in mij pas echt los. Waar ik 's ochtends nog voorzichtig een panty onder mijn lievelings 'winter' jurkje had aangetrokken, kon die zonder twijfel de kast weer in toen ik in de middag licht oververhit raakte van het lekkere weer (het feit dat ik met mijn goeie gedrag werd geweigerd in de sportschool kon hier wellicht ook wat aan hebben bijgedragen, maar dat terzijde). Enfin, de eerste blote beentjes waren op de donderdag 30 maart in kwestie een feit! En wat geniet ik er toch van. De zomerse blousejes, blote enkeltjes zonder dat je je hoeft zorgen te maken om onderkoeling, vreselijke panty's die je weer kunt opbergen, ijsjes, terrasjes, buiten eten en ja, zelfs de licht oververhitte opvliegers af en toe. De blijdschap is ook goed af te lezen van mijn gezicht toen Marit mij vrolijk hielp met wat outfitkiekjes en werd nog een tikkeltje blijer toen we deze kekke roze muur in Wageningen city aantroffen.    


 

WE zonnebril
Episode sjaaltje
Vero Moda jurk 
H&M laarsjes 

Foto's met vele dank aan Marit

SHARE:

4 opmerkingen

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig