maandag 17 april 2017

Weekend Notes #22


In Weekend Notes bundel ik van alles over mode, lifestyle, persoonlijke dingen en alles daartussenin wat in mijn hoofd popt en ik graag wil delen. Om het weekend plaats ik een verslagje met telkens vijf topics die mij de afgelopen twee weken hebben beziggehouden. En bereid je voor deze WN voor op heel veel eten.


PAASONTBIJT // Om natuurlijk te beginnen met het paasontbijt! Hebben jullie ook zo genoten van de liters thee en wijn en overload aan eieren en chocola? Ik in ieder geval wel. Al grijp ik het liefst elk moment aan om te genieten van een tafel vol eten. Gister hadden wij in ieder geval een lekkere broodpudding op tafel, vers fruit,  matzes, zalm, gepocheerde eieren, en om er nog een ietwat healthy twist aan te geven een havermoutje met vers mango-sinaasappelsapje.

RECEPT // Toen we die avond nog niet uitgegeten waren maakte ik ook nog een super simpele maar lekkere frittata! Met asperges welteverstaan, het is tenslotte niet voor niets pasen. De groene asperges hoef je alleen maar even te roerbakken, om ze vervolgens met wat tuinerwten, kruiden en heel veel eieren te bakken tot een frittata. De radijssalade erbij is ook een aanrader! Klik hier voor het recept.

EXPLORE // Afgelopen weekend was ik met mijn bestuur in Den Bosch te vinden, waar we ons beleidsweekend hielden. En hoewel ik de eerste ochtend uurtjes nog een beetje moest bijkomen van de nacht ervoor, kon ik die middag intens genieten van de mooie pandjes, grachtjes en natuurlijk een echte Bossche bol (en 500 calorien, maar die vergeten we voor het gemak gewoon even). Helaas hadden we geen tijd voor hevige shopsessies, maar ik kom hier zeker nog een keer voor terug want leuke winkeltjes in overvloed!

NIEUWE LIEVELINGSONTBIJTJE // Na het zo'n twee jaar lang nuttigen van havermoutontbijtjes ben ik er nog steeds niet op uitgekeken. Sterker nog, ik kan letterlijk uit mijn bed springen met de gedachte dat ik binnen dan en een kwartiertje een lekkere oatmeal mag verorberen. Ik wissel het nog wel eens af met een appeltje, kiwi of wat rood fruit, maar laatst tipte een huisgenootje mij de combinatie met kersen en oh, ik heb er een nieuwe lievelings bij! Het lekkerst vind ik hem met een schepje kwark en wat whey van de kruidvat (als een echte #fitgirl) in aardbei-smaak waardoor hij een lichte illusie van een kwarktaart wekt. Ik had je gewaarschuwd toen ik zei dat ik het veel over eten zou hebben...

BLOGLOVING // Afgelopen weken kwam er weer genoeg moois online. Zo ben ik sinds kort verslaafd aan de blog van Career Girl Daily, die elke dag een lading inspirerende posts op het wereldwijde web online gooit over carrière, beauty en fashion. Mijn persoonlijke favorieten: 5 self-help boeken tips, 6 stijlvolle jasjes die je voorbereiden op je lente-garderobe en 6 netflix serie's die je slimmer maken. Ook met haar artikel 7 redenen waarom je niet aan je online personal brand werkt sloeg Aranka de plank volledig raak als je het mij vraagt. En als laatste tip wil ik nog even afsluiten met - hoe kan het ook anders - voedsel. Na het nuttigen van mijn eerste aardbeien (en het tevens voeden van deze verslaving) ben ik weer helemaal verliefd op dit fruit. Ook dit hapje met aardbeien en witlof (!) ga ik snel eens uitproberen!

Dit kwam er de afgelopen weken online 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig