donderdag 25 mei 2017

Vier manieren om de blousejurk te dragen

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik dol ben op mijn blauwe lange Samsoe & Samsoe blouseje. Het item in kwestie kocht ik alweer een jaartje terug en ik draag hem nog steeds ontzettend vaak. Omdat hij van hele goeie kwaliteit is, een heerlijke kleur heeft maar vooral omdat hij op heel veel verschillende manieren te dragen is! Ik laat je vandaag vier manieren zien. 


Samsoe & Samsoe blouse, Bershka broek, Adidas Stan Smiths 

1. Dicht 
De meest voor de hand liggende is natuurlijk die waar de blouse helemaal is dichtgeknoopt. Misschien in hartje zomer een wat minder populaire outfit, maar zeker een favorietje in de rest van het jaar. Ik vind het blauwe erg leuk boven een jeans, maar boven een flared kan hij ook leuk staan denk ik. 

Selected Femme blouse, Pull & Bear tas, Nike roshe runs

2. Jurkje 
Als je blouseje een beetje een respectabele lengte heeft, kan hij ook prima gedragen worden als jurkje! Lekker zonder broek of panty is zo'n luchtig blouseje de ideale zomeroutfit. Ook is het mijn lievelingsstrand outfit. Lekker los op je bikini of als bescherming wanneer de zon weer net iets te fel om de hoek komt kijken. 

Samsoe & Samsoe blouse, H&M top, Topshop rokje, Episode sjaaltje

3. Open 
De look die ik het vaakst gebruik is toch wel de blouse open. Op elke outfit kan je hem er wel overheen gooien als het net even wat fris is. Ook in combinatie met verscheidene rokjes en flared jeans doet 'ie het altijd goed. Staat net even wat leuker! 

Missguided top, Samsoe & Samsoe blouse
4. Rokje
Deze ontdekte ik bij toeval, toen ik op een citytripje eigenlijk te weinig leuke outfits had en mijn blouseje improviseerde tot rok. En het stond nog gezellig ook! Net alsof het een normale rok is, maar dan toch even iets anders. 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig