zondag 10 september 2017

4 x de Open Rug (ook in de beginnende herfst)


Terwijl ik ondertussen nog even de laatste zonnestralen aan het vangen ben, overtuig ik mijzelf er maar van dat het nog best wel net eventjes kan: zo'n open rug (en vooral een klein artikeltje erover). Iets wat deze (af en toe toch best wel) hete zomer veelvuldig voorbij kwam en wat ik best ga missen komende winter. Gelukkig zijn er nog best wat oplossingen voor die 'open back' dress, of die off shoulder top. Ik laat ze vandaag aan je zien!

1. Birte's kanten topje, Vero Moda wollen jurk
2. Patta top, Pull & Bear off shoulder top
3. Nelly bralette, Pull & Bear cami top
4. Nelly open back top 

1. Kant  
Eéntje die ik niet zo vaak draag (misschien omdat het kanten topje is geleend van een vriendin en niet van mij) (thanks beer :), maar wel een ideale optie is voor in de wat koudere herfstmaanden is de kanten top. Zo houd je die open back wel sexy, maar toch een beetje warm.

2. Printje  
Nog ééntje die prima kan op de koudere dagen is een shirtje eronder. Eigenlijk hetzelfde principe als de kanten top, maar dan is het wel zo leuk als er een leuk printje op staat. Hoewel er in mijn kast maar weinig bloemen en vrolijke printjes te vinden zijn, vond ik mijn patta-top niet misstaan onder de off shoulder van Pull & Bear.

3. Bralette  
Dit blijft natuurlijk een klassieker. Een mooie (kanten) bh die best gezien mag worden. Mijn favoriet van - geloof ik - Nelly past onder bijna elk open ruggetje. Met name in gouden combinatie met deze groene cami top, ik draag bijna niets anders met een avondje uit.

4. Open   
En sommige tops zijn al zo mooi van zichzelf dat ze niks meer nodig hebben. Misschien een beetje op de tanden bijten met het oog op de komende weersomstandigheden, maar wie mooi wil zijn...

Nelly Bralette, Asos jumpsuit


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig