About

Welkom op Myrthei! Een blog waar ik mijn passie en inspiratie met jullie deel: mode, fotografie, eten en andere leuke dingen van het leven.

Wat is Myrthei?

Ik heb het altijd leuk gevonden om mensen te adviseren en inspireren. Sinds januari 2015 heb ik een eigen stukje internet waarop ik dit online kan doen: www.myrthei.nl. Ik schrijf hier over mode, fotografie, eten en andere leuke dingen in het leven. Ook vind je hier hotspots, interieurartikelen, recepten, trends en outfitfoto's.


Wie is Myrthei?

Het gezicht achter deze blog ben ik: Myrthe. Ik ben 18 jaar en studeer Bedrijfs- en consumentenwetenschappen in Wageningen. Naast studeren doe ik (gelukkig) nog genoeg andere leuke dingen. Zo ben ik verknocht aan lekker eten, ben ik regelmatig met vriendinnen in verscheidene uitgaansgelegenheden te vinden, perfectionist in hart en nieren, geef ik graag advies, doe ik veel leuke dingen met mijn vriend, zoals verdwalen in Amsterdam en de leukste plekjes ontdekken, hou ik sowieso heel erg van de stad, en van winkelen, sport ik heel graag en sla ik geen ontbijtje over zonder havermout. Oja, foto's maken vind ik ook leuk. Al bevind ik me nog in de fase beginneling. Daarnaast ben ik ook een fanatieke blog-volger, daaruit ontstond mijn idee voor een eigen blog, waar ik mijn foto's, verhalen, schrijfsels en creativiteit kwijt kan. Sinds januari 2015 heb ik mijn eigen plekje op het internet!

Ik ben hier voor het eerst, zie door de bomen het bos niet meer en weet niet waar ik moet beginnen met lezen 

Top! Dan zit je goed op deze pagina. Na meer dan een jaar schrijven en 140 blogposts verder te zijn, begrijp ik dat volledig. Daarom heb ik even een klein overzichtje gemaakt met de must-reads en handige posts om te lezen!
Disclaimer

Iedere foto op Myrthei.nl is eigendom van Myrthe, tenzij anders is aangegeven. Als je een foto van mijn blog wilt gebruiken, mag dat zeker! Zet dan wel even een duidelijke bronvermelding erbij en vraag toestemming via israelmyrthe@gmail.com.

Ik schrijf regelmatig over producten of diensten op Myrthei.nl. Meestal zijn dit producten die ik zelf heb gekocht of diensten waar ik zelf gebruik van maak, maar soms krijg ik iets gratis. Onbetaald of niet, ik schrijf altijd eerlijk en vanuit mijn eigen mening. Wanneer een artikel producten of diensten bevat die ik heb gekregen, zul je dit terug zien in het artikel.

Adverteerders

Maandelijks wordt mijn site gemiddeld 2500 keer bezocht, kent deze blog 61volgers op bloglovin' en 124 likes op facebook. Dat maakt Myrthei mooie plek om uw product of merk onder de aandacht te brengen. Ook ben ik actief op instagram en facebook, waar er verschillende samenwerkingen mogelijk zijn: een winactie, advertorial of review. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via israelmyrthe@gmail.com.


SHARE:
© Myrthei. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig